Veiligheid
Snelle levering
Scherpe prijzen
Maatwerk oplossingen

Rolsteigers

Rolsteigers zijn onmisbare hulpmiddelen voor iedereen die werkzaamheden op hoogte moet uitvoeren. Of u nu een professionele bouwvakker bent of gewoon wat klussen rondom het huis doet, rolsteigers bieden een veilige en efficiënte manier om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare plaatsen.

Vragen?
Neem contact met ons op!

Onze specialisten staan voor u klaar.

Rolsteigers online huren

Toon alle 8 resultaten

Hoe kiest u de juiste steiger?

Bij het kiezen van de juiste rolsteiger is het belangrijk om de hoogte, het werkoppervlak, de mobiliteit, gewichtscapaciteit, veiligheid en benodigde accessoires te overwegen. Voor kleinere klussen volstaat een compacte rolsteiger, terwijl grootschalige projecten een stevige, ruime steiger vereisen. De juiste rolsteiger verhoogt de efficiëntie en veiligheid van uw werk op hoogte. Twijfelt u tussen onze rolsteigers? Neem dan contact met ons op voor uitgebreid en professioneel advies.

 

Welke rolsteiger past bij uw klus?

Vrijstaande of gevelvrije steiger?

Een gevelvrije of vrijstaande steiger huur je in een smalle of brede uitvoering. Een vrijstaande steiger heeft relingen aan alle zijden. Het biedt extra veiligheid wanneer u niet direct tegen een gevel aan werkt.

Een gevelvrije steiger is ideaal voor gevelwerkzaamheden waarbij aan één van de lange zijden geen reling nodig is. Dit maakt de rolsteiger uitermate geschikt voor schilder-, onderhouds-, renovatie- en installatiewerkzaamheden.

Smalle of brede steiger?

Een smalle steiger is ideaal voor situaties waar ruimte beperkt is, zowel binnen als buiten. Een smalle rolsteiger is geschikt voor gebruik in nauwe stegen, trappenhuizen, smalle trottoirs en beperkte doorgangen. U kunt deze rolsteiger eenvoudig uitbreiden tot een hoogte van 16 meter.

Als u meer bewegingsruimte nodig heeft tijdens uw werkzaamheden, biedt een brede steiger de juiste oplossing. Ook deze brede steigers kunnen moeiteloos worden uitgebreid tot 16 meter hoog.

Onderhoud en veiligheid

Bij het huren van een rolsteiger bij Steiger Verhuur Noord staat veiligheid voorop. Onze rolsteigers voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We adviseren over het juiste gebruik. Wij inspecteren en onderhouden de rolsteigers altijd volgens de voorschriften voor een veilige en efficiënte werkervaring op hoogte.

Rolsteiger huren bij Steiger Verhuur Noord

Wilt u een rolsteiger huren? Bij Steiger Verhuur Noord kunt u de perfecte rolsteiger huren voor uw project. Wij bieden een breed scala aan rolsteigers van verschillende hoogtes en afmetingen, die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Huur eenvoudig de juiste rolsteiger via onze website. Heeft u nog vragen over rolsteigers, liften of loopbruggen? Neem dan contact met ons op!