Veiligheid
Snelle levering
Scherpe prijzen
Maatwerk oplossingen

Accessoires

Bij Steiger Verhuur Noord begrijpen we dat het leveren van hoogwaardige steigers slechts het begin is. Om ervoor te zorgen dat uw bouwproject veilig en efficiënt verloopt, bieden we een uitgebreide selectie van accessoires aan die u helpen om het meeste uit uw steigeropstelling te halen. Onze accessoires zijn ontworpen om de functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid van uw steiger te verbeteren.

Vragen?
Neem contact met ons op!

Onze specialisten staan voor u klaar.

Accessoires online huren

Toon alle 6 resultaten

Onze accessoires

We hebben verschillende accessoires die kunnen helpen bij uw bouwproject.

  1. Schroefstempel:

Onze schroefstempels zijn ontworpen om stabiliteit en ondersteuning aan uw steiger toe te voegen. Ze kunnen eenvoudig worden aangepast om hoogteverschillen te overbruggen en zorgen voor een stevige basis voor uw steigerconstructie.

  1. Kunststof rijplaten:

Onze kunststof rijplaten zijn duurzaam en licht van gewicht. Ze beschermen de ondergrond tegen beschadiging en zorgen ervoor dat uw steiger gemakkelijk verplaatst kan worden, zelfs op hobbelige oppervlakken.

  1. Doorloopframes:

Onze doorloopframes zijn ontworpen voor gemakkelijke toegang tot verschillende delen van uw steiger, waardoor het efficiënt bewegen en werken op de steiger mogelijk wordt zonder obstakels.

  1. Uitwijkconsole:

Met deze uitbreidingsset creëert u een verlengd platform, waarmee u de dakkapel veilig en goed kunt bereiken. Daarbij maakt de hoogte of helling van het dak vaak niet uit. Dit verhoogt de efficiëntie van uw werkzaamheden .

  1. Dubbele uitwijkconsole:

De dubbele uitwijkconsole biedt nog meer stabiliteit en ruimte om veilig van de steiger naar een schuindak te kunnen. Het is ideaal voor grotere projecten waarbij toegang tot het dak essentieel is.

  1. Dakrandbeveiliging:

Veiligheid staat voorop bij Steiger Verhuur Noord. Onze dakrandbeveiliging beschermt u en bouwvakkers tegen valpartijen en zorgt voor een veilige werkomgeving. Dit is vooral erg handig voor hellende daken.

Bij Steiger Verhuur Noord begrijpen we dat elk bouwproject uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan accessoires aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze accessoires zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Onderhoud en veiligheid

Bij ons staat veiligheid voorop. Daarom bieden we naast onze goedgekeurde steigers ook accessoires aan die de veiligheid nog meer kunnen garanderen tijdens uw bouwproject. Wij inspecteren en onderhouden onze spullen altijd volgens de voorschriften voor een veilige en efficiënte werkervaring op hoogte.

We bieden deskundig advies en technische ondersteuning. Hiermee garanderen we een veilige en efficiënte werkomgeving op uw bouwplaats.

Accessoires huren bij Steiger Verhuur Noord

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze accessoires uw steigeropstelling kunnen verbeteren en uw bouwproject tot een succes kunnen maken. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste accessoires voor uw project.

Heeft u andere vragen over onze liften, steigers of machines! Ook dan helpen we u graag!