Veiligheid
Snelle levering
Scherpe prijzen
Maatwerk oplossingen

Veelgestelde vragen

Montage & Demontage

Montage en demontage van uw rolsteiger houdt in dat u volledig ontzorgd wordt. U hoeft alleen nog maar aan te geven waar u de rolsteiger wilt hebben en wij regelen de rest voor u. Als u klaar bent met de rolsteiger demonteren wij deze weer netjes voor u.

Als u de montage en demontage van uw rolsteiger door ons laat uitvoeren heeft dit als voordeel dat dit u veel tijd, moeite en sjouwwerk bespaart. Ook weet u zeker dat er geen fouten zijn gemaakt tijdens en monteren en demonteren van de rolsteiger waar u later problemen door kunt ondervinden.

De kosten voor montage en demontage van een rolsteiger zijn variabel. Dit heeft te maken met de hoogte van de gewenste rolsteiger, hoe hoger de rolsteiger hoe meer werk het nodig heeft. U kunt de prijs voor montage en demontage zien als u de gewenste hoogte selecteert op de productpagina Rolsteigers.

Ja, op gemeentelijk gebied is een vergunning (procatio) nodig voor het plaatsen van de steiger. Het verkrijgen van deze vergunning is de verantwoordelijkheid van de huurder. Zorg ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de lokale voorschriften en procedures met betrekking tot het plaatsen van steigers.

Staat uw vraag er niet tussen?

Via het contactformulier kunt u uw vraag achterlaten. Wij streven er naar zo spoedig mogelijk te antwoorden.